Team

Radu Raculescu
Realizator, prezentator si producator Dance Connection
deea

“Nebun dupa radio“, inca de mic copil cand a luat contact pentru prima data cu muzica, undeva la varsta de 7 ani. Datorita calitatilor sale vocale, in anii gimnaziali, a ajuns in corul musical al institutiei incare invata. Radio Total la desemnat castigatorul unui concurs in direct la varsta de 12 ani, moment hotarator in privinta viitorului sau. A inceput sa consume mult mai multa muzica, inregistrand casete peste casete, culminand cu castigarea unui concurs in Club A Bucuresti. Calitatea inregistrarilor sale au convins juriul participant ca merita toata atentia. Acest lucru l-a ambitionat si determinat sa isi doreasca o cariera in radio. S-a inscris la Academia Nationala de Radio si Televiziune absolvind-o cu brio si obtinandu-si astfel diploma pe care si-a dorea din copilarie, urmata ulterior de licenta si astfel, acel copil avea sa fie realizator si prezentator programe radio “cu acte in regula“.

Astazi, impreuna cu tine, realizatorul emisiunii Dance Connection la Radio DEEA in fiecare duminica dimineata de la ora 09.00

 

Anton Laurian Co-Prezentator Dance Connection

laur

In urma cu ceva ani, ca noi toti, asculta ceea ce se difuza pe radiourile din Bucuresti, si vorbim despre muzica electronica. Totul a inceput undeva cu multi ani, aproape, de inceputurile radioului post-revolutionar din Romania, Bucuresti. A auzit ceea ce inseamna sunetul de calitate, si totodata, niciodata nu pleca de acasa, fara sa asculte radio. Nu conta numele acestuia, atata timp cat acea statie radio difuza genul de muzica ce aveam ulterior sa il iubim si indragim cu totii, ce este la aceasta ora, o moda de altfel, in a asculta muzica electronica, dar foarte putini stiu ce inseamna aceasta, dupa cum si Laurian ne spunea recent. In clipa in care postul Radio DEEA, a intrat pe FM-ul din Bucuresti, a spus clar si raspicat: This is what i called radio! Si de atunci, a ramas un ascultator fidel al postului nostru de radio, ascultand aproape non-stop, si chiar el ne spunea o gluma precum: “si noaptea, in somn, cred ca tot Radio DEEA ascultam “. Incepuse sa viziteze sediul Radio DEEA, si usor, incet, a ajuns sa cunoasca intreaga echipa unde avea sa i se alature si el in timp. Co-optarea lui Anton Laurian in cadrul echipei Radio DEEA, a venit la propunerea lui Raculescu (cum ii mai spune el lui Radu – producatorul emisiunii), ce l-a invitat in studiou, in timp ce emisiunea era ON AIR, si ulterior, cum nebunia lui Radu este bine-cunoscuta, i-a pus direct microfonul in fata si a ridicat calea de emisie, si astfel, dintr-un ascultator fidel a ajuns sa fie in direct in cadrul emisiunii Dance Connection. Aceasta nebunie frumoasa, cum ii spune insusi chiar el, Laurian, dureaza de mai bine de trei ani, si nu putem spune decat, inca multi ani inainte alaturi de echipa Radio DEEA, si sa auzim cat mai multe emisiuni frumoase ce le realizeaza impreuna cu Radu Raculescu.